Konferencefaciliteter i København

Lokaler & faciliteter

Comwell Conference Center er Danmarks største og mest unikke konferencecenter, med 48 fleksible og velindrettede mødelokaler og auditorier med plads helt op til 930 personer. Alle faciliteter er udstyret med moderne IT-og AV-udstyr til et succesfuldt møde, udstilling, event eller konference.

Åben kapacitetsoversigt

 

Mødelokaler og auditorier: 48 fleksible mødelokaler og auditorier med plads til 6-930 personer og med al nødvendigt udstyr til at skabe det succesfulde møde.

Foyer: Vores kongresfoyer, med sin fremtrædende plantevæg med flere end 2.550 planter og masser af dagslys, har egen indgang og kan med sine mange fleksible kvadratmeter skabe rammen om alle typer af events. Foyeren kan huse 600 stående gæster eller 400 siddende gæster.
 
The Terrace: Vores åbne balkon til stående receptioner, workshops og andre typer af events med plads til op til 200 personer. Designmøbler skaber et funktionelt og fleksibelt miljø til de lidt mindre events.
 
Kongreshal A: Vores store kongreshal til alle typer af arrangementer – blandt andet messer, events, fester eller shows. Kongreshal A har kapacitet til op til 4.326 personer i teateropstilling.
 
Værelser: I forbindelse med afholdelse af møde og konferencer på Comwell Conference Center Copenhagen er det muligt at bestille overnatning på AC Bella Sky Hotel Copenhagens 812 værelser.
 
For mere information kontakt os på tlf. (+45) 3247 3030 eller info@comwellconferencecopenhagen.dk