Møde og konferencepakker i Confrence Center Copenhagen

Møde- og konferencepakker

Hos Comwell Conference Center tilbyder vi en række mødepakker, der indeholder alt, hvad der skal til for at du og din virksomhed kan få et succesfuldt møde eller konference. Pakkerne kan naturligvis opgraderes og tilpasses individuelle behov.

Vi har udviklet seks forskellige konferencepakker, og vi er sikre på, at i hvert fald én af dem passer til jeres behov. Ellers vil vores Meeting Designers med glæde være behjælpelig med en løsning til netop jeres ønsker. Hver konferencepakke indeholder lokale og pauser med en eller anden form for forplejning afhængigt af, hvilken konferencepakke der vælges.

Information om møde- og konferencepakker kan fås tlf. (+45) 3247 3030 eller info@comwellconferencecopenhagen.dk

AKTUELLE KAMPAGNER I COMWELL CONFERENCE CENTER COPENHAGEN 
 

FORKÆL DINE MØDEDELTAGERE
Book dit næste dagsmøde i Comwell Conference Center Copenhagen og slut dagen af med at lade batterierne op.
Når I er færdige med jeres møde, giver vi et glas gratis bobler og fri adgang til Bella Sky Spa for dem, der har lyst -  brug koden "MØDE MED BOBLER", når du booker.

Tilbuddet gælder for dagsmøder (ml. 10-30 personer)  på hverdage indtil 1. september med forbehold for udsolgte dage samt begrænsninger på antal eller fuldt booket i Bella Sky Spa. Bobler serveres enten i Spa'en eller i Lobby Bar på AC Bella Sky, hvis ledig. Vi tager forbehold for at kunne servere andre steder pga. travlhed.  

RABAT PÅ MANDAGS- OG FREDAGSMØDER 
Hold jeres dagsmøde hos os om mandagen eller fredagen for kun 675,- kr pr. person.
Tilbuddet gælder alle mandage og fredage for 8-25 personer frem til 30. juni 2018 (såfremt vi har ledig plads).