Møde- og konferencepakker

Hos Comwell Conference Center tilbyder vi en række mødepakker, der indeholder alt, hvad der skal til for at du og din virksomhed kan få et succesfuldt møde eller konference. Pakkerne kan naturligvis opgraderes og tilpasses individuelle behov.

AKTUELLE KAMPAGNER:

Dagsmøde i København med gratis parkering  – 
fra kun kr. 650 pr. person 

Hold dit næste dagsmøde i Danmarks mest fleksible konferencecenter og book vores dagspakke, som inkluderer formiddags- og eftermiddagsbuffet, kaffe/the/isvand og frisk frugt hele dagen samt lækker frokost.

Oveni det får du gratis parkering til alle mødedeltagere samt en sodavand/mineralvand til maden oven i pakken, hvis du bruger koden ”gratisparkering”, når du booker.

Reserver nu tel 3247 3030 eller booking@comwellconferencecopenhagen.dk.

Tilbuddet gælder resten af året fra den 1. august 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder kun for nye reservationer. Der tages forbehold for ledig plads samt ledig parkering. Tilbuddet gælder kun i Comwell Conference Center Copenhagen.
 

KONFERENCEPAKKER

Vi har udviklet seks forskellige konferencepakker, og vi er sikre på, at i hvert fald én af dem passer til jeres behov. Ellers vil vores MeetingDesigners med glæde være behjælpelig med en løsning til netop jeres ønsker. Hver konferencepakke indeholder lokale og pauser med en eller anden form for forplejning afhængigt af, hvilken konferencepakke der vælges.

Information om møde- og konferencepakker kan fås tel (+45) 3247 3030 eller info@comwellconferencecopenhagen.dk