Møde- og konferencepakker

Hos Comwell Conference Center tilbyder vi en række mødepakker, der indeholder alt, hvad der skal til for at du og din virksomhed kan få et succesfuldt møde eller konference. Pakkerne kan naturligvis opgraderes og tilpasses individuelle behov.

AKTUELLE KAMPAGNER:

DAGSMØDEPAKKE  – kun kr. 650 pr. person 

Hold dit næste dagsmøde i Danmarks mest fleksible konferencecenter, fra 1. august 2018 og resten af året får du en dagsmødepakke hos Comwell Conference Center Copenhagen til kun kr. 650 pr. person.

Og oven i det får du "venue's choice" med en ekstra lækker kaffepause til dig og dine mødedeltagere. Det er naturligvis også muligt at forlænge opholdet med en middag og overnatning til rigtig gode priser.

DAGSPAKKEN INDEHOLDER: 

Formiddags- og eftermiddagsbuffet, kaffe/the/isvand og frisk frugt hele dagen samt lækker frokost

Reserver nu tel 3247 3030 eller booking@comwellconferencecopenhagen.dk.

Tilbuddet gælder for nye arrangementer, der bookes og afholdes i perioden 1.8. - 31.12.2018 med forbehold for udsolgte datoer. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud.
 

KONFERENCEPAKKER

Vi har udviklet seks forskellige konferencepakker, og vi er sikre på, at i hvert fald én af dem passer til jeres behov. Ellers vil vores MeetingDesigners med glæde være behjælpelig med en løsning til netop jeres ønsker. Hver konferencepakke indeholder lokale og pauser med en eller anden form for forplejning afhængigt af, hvilken konferencepakke der vælges.

Information om møde- og konferencepakker kan fås tel (+45) 3247 3030 eller info@comwellconferencecopenhagen.dk