Specialtilbud til møder og konferencer

Når I afholder jeres møde hos os, kan I roligt regne med, at vi har gjort vores yderste for at skabe de mest optimale rammer for, at jeres møde bliver en succes - og vi vil derudover gerne tilbyde jer en ekstra oplevelse i forbindelse med mødet.

Kontakt os på booking@comwellconferencecopenhagen.dk eller tlf. +45 32 47 30 30 og fortæl os, hvilket af nedenstående tre tilbud, du vil overraske dine mødedeltagere med.

Nr. 1 - DEN KOLDE DRINK PÅ TOPPEN
Er der noget bedre end at afslutte dagens faglige indslag med hyggeligt samvær og et iskoldt glas øl, et godt glas vin eller en økologisk saft- eller juiceoplevelse fra Bornholms Mosteri. Hvad du vælger, er op til dig – og det er okay at vælge lidt af hvert. Det er os, som byder og hvis der er plads i Sky Bar, nyder du og dine deltagere naturligvis både drinken og udsigten fra toppen af AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Ellers finder vi plads til hyggen i et af vores afslappende loungeområder.

Nr. 2 - DEN VARME KAFFE PÅ EN NY MÅDE
Hos os er kaffe ikke bare kaffe, men Orang Utan Coffee - en luksuskaffe, hvor bæredygtighed og god smag går hånd i hånd. Så har du lyst til en velsmagende kaffeoplevelse, tilbyder vi dig et COFFEE BREAK EVENT. Her kan du og dine mødedeltagere opleve hvordan vi brygger vores Orang Utan Coffee. Efterfølgende smager I naturligvis den gode kaffe inklusiv lidt sødt.

Nr. 3 - DEN UNIKKE SMAGSOPLEVELSE, DER GIVER NY ENERGI
Har du og dine deltagere en sød tand, eller har I brug for ekstra energi, kan du vælge at opgradere jeres pause til en af nedenstående helt unikke smagsoplevelser: Chokoladepause, hvor vi byder på hvid chokoladebrownie, mælkechokolademousse og mørk powerbar. Dernæst følger en Powerpause, hvor I kan se frem til powershot, rawbar, frugt, grønt-snacks m/dip, nødder og tørret frugt og sidst men ikke mindst Lakridspause, hvor I kan nyde lakrids pannacotta, lakridskage med hvid chokolade og de bedste lakridser.