Restaurant i Bella Center i København

Restauranter

The Treehouse

Vi tilbyder blandt andet velsmagende oplevelser i hyggelige og flotte rammer hos Restaurant the Treehouse, som har gennemgået en totalrenovering med fokus på design og funktionalitet. Restaurant The Treehouse kan huse op til 235 gæster til frokost, middag eller fest.  

B A S A L T 

B A S A L T er placeret på AC Hotel Bella Sky Copenhagen, her er menuen raffineret, men det er prisen ikke. Retterne er en hyldest til naturen, smagsoplevelsen og ilden - netop derfor er det meste af maden tilberedt over bål.

SUKAIBA COPENHAGEN

På 23. etage, 76,5 meter over jordens overflade og med udsigt over Københavns skyline ligger SUKAIBA Copenhagen. Menuen er japansk-inspireret, råvarerne er lokale og stemningen er livlig og international - en totaloplevelse, hvor de store aftener starter og slutter på toppen.

BM Restaurant 

BM Restaurant ligger ligeledes på AC Hotel Bella Sky og er hotellets buffetrestaurant. 

Indretningen er moderne og anderledes, og elementerne er rå og nordiske med masser af dagslys fra de mange gulv til loft-vinduer. BM Restaurant fungerer primært som morgenmadsrestaurant, men kan benyttes i forbindelse med møder og konferencer og til at afholde store middage og andre events.